CONCURS: Câștigă 2 bilete la “Vunk în Orașul Minunilor”!

Credem cu tărie că a călători înseamnă a experimenta, a trăi senzații noi, a cunoaște oameni și a încerca mâncăruri. Acesta este și motivul pentru care încercăm și de cele mai multe ori reușim să le oferim clienților noștri din hostel în București experiențe de neuitat. Fie că e vorba de un cooking night, movie night, o petrecere organizată ad-hoc ori o excursie de o zi, ne dorim să le oferim musafirilor noștri – călători din lumea întreagă, amintiri prețioase, dincolo de obiectivele turistice bifate de ghiduri.

orasul minunilor

CE TREBUIE SĂ FACI: Te provocăm așadar să ne dai idei de locuri faine și lucruri interesante de făcut în București, idei pe care doar un localnic le poate avea, idei pe care nu le găsești într-un ghid turistic clasic. Vom pune apoi cap la cap ideile primite și vom face o listă pe care o vom da tuturor musafirilor noștri străini. Prin urmare, scrie ideile tale în comentarii la acest articol.

CÂND PARTICIPI: ne poți trimite ideile tale până joi, 2 octombrie 2014, ora 23:59.

CE CÂȘTIGI: 2 bilete pentru 2 persoane la spectacolul “Vunk în Orașul Minunilor” ce va avea loc vineri, 3 octombrie, la Sala Polivalentă, la ora 19:00. Mai multe despre eveniment – CLICK AICI.

CUM CÂȘTIGI: Vom alege cel mai interesant loc/activitate propus și-l vom premia cu cele 2 bilete.

CUM AFLI DACĂ AI CÂȘTIGAT: Vineri pe 3 octombrie până la ora 10:00 vom anunța pe pagina noastră de Facebook fericitul câștigător.

CUM INTRI ÎN POSESIA PREMIULUI: Poți ridica premiul pe 3 octombrie 2014 până la ora 20:00 de la recepția Little Bucharest Old Town Hostel, de pe strada Smârdan nr. 15.

Multă baftă și inspirație!

CONTACT US:  oldtown@littlebucharest.ro
Phone: +40786055287

______

Follow us on Facebook, Twitter and Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *